Бил Гейтс, който дълги години като бос на Майкрософт“ оглавяваше

...
Бил Гейтс, който дълги години като бос на Майкрософт“ оглавяваше
Коментари Харесай

Влюбен до уши! Милиардерът Бил Гейтс се забавлява с богата вдовица (СНИМКА)

Бил Гейтс, който дълги години като необут на „ Майкрософт “ оглавяваше листата на най-богатите хора в света, има нова другарка и тя също е много богата, оповестяват медиите в Съединени американски щати, представени от уеб страницата Защото.

Милиардерът, който през май 2021 година публично разгласи развода си с Мелинда, брачната половинка му от 27 година, с която имат 3 деца – Дженифър, Рори и Фийби, към този момент има нова другарка. Която също е много богата.

Според „ Пийпъл “ милиардерът-филантроп е влюбен в 60-годишната Пола Хърд, вдовица на Марк Хърд, основен изпълнителен шеф на софтуерната компания Oracle и някогашен началник на „ Хюлет-Пакард “. Той умря през 2019 година на 62-годишна възраст.

Пола Хърд наследи положение от към 500 милиона $ след гибелта на предприемача. Което е надалеч от тези 6,3 милиарда $, които Бил Гейтс изплати на някогашната си брачна половинка Мелинда в акции и други при развода им, един от най-скъпите в историята.

Сега, обаче, Бил е благополучен и ухилен в компанията на Пола, и не го крие от публиката.

 Влюбен до уши! Милиардерът Бил Гейтс се забавлява с богата вдовица (СНИМКА)

„ Те са неразделни, дружно са повече от година, нея постоянно я разказват като мистериозна жена, само че за най-близкото й обграждане не е мистерия, че са в сантиментална връзка “, призна другар на двойката пред „ Пийпъл “.

Двамата бяха видяни през последните седмици в положително въодушевление и естетика посред им на разнообразни шампионати по тенис, измежду които „ Лейвър Къп “ в О2 Arena в Лондон, в Индиън Уелс, в Калифорния, и на мъжкия край на Откритото състезание на Австралия.

Докато беше в Сидни, Бил Гейтс се срещна и с премиера на Австралия Антъни Албанезе.

Романсът сред Бил Гейтс и Пола Хърд стана обществено притежание единствено няколко дни, откакто милиардерът, категорично запитан за това в изявление за BBC, призна, че е подготвен да се влюби още веднъж. „ Разбира се, не съм робот “, отговори той.

КОЯ Е ПОЛА ХЪРД?

Хърд беше омъжена за Марк Хърд повече от три десетилетия, от 1990 година до гибелта му през октомври 2019 година, откакто беше диагностициран с рак. С него тя има две дъщери, Катрин и Кели.

В момента Пола е отдадена на организирането на „ запаметяващи се “ събития, съгласно нейната биография в LinkedIn, макар че има тапия по бизнес администрация от Тексаския университет в Остин.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР