Бил Гейтс е напуснал Майкрософт (Microsoft) заради неуместна връзка със

...
Бил Гейтс е напуснал Майкрософт (Microsoft) заради неуместна връзка със
Коментари Харесай

Бил Гейтс е напуснал Майкрософт заради неуместна връзка със служителка

Бил Гейтс е напуснал Майкрософт (Microsoft) поради " неуместна връзка " със служителка на компанията, твърди в. " Уолстрийт джърнъл ". Американският стопански всекидневник се базира на източници, близки до случая.

Съоснователят и някогашен началник на американския софтуерен колос се отдръпна дефинитивно от неговото управление през март предходната година. В началото на този месец Бил Гейтс и брачната половинка му Мелинда изненадващо оповестиха, че се развеждат, след 27-годишен брак.

Вчера " Уолстрийт джърнъл " писа, че управителният съвет на " Майкрософт " е решил Бил Гейтс да се отдръпна от мястото си в управлението, до момента в който се води следствието на негова връзка със служителка на компанията. Според говорителка на милиардера той е имал романс с жена при започване на този век. Връзката завършила " по другарски метод ".

Говорител на " Майкрософт " удостовери пред Франс прес, че компанията е била известена в края на 2019 година, че Бил Гейтс се е стремял към фамилиарност със служителка на компанията през 2000 година Управителният съвет на корпорацията почнал задълбочено следствие благодарение на правна адвокатска фирма.

Въпросната жена - инженер, работещ за Майкрософт - признала в писмо, че е имала полова връзка с Бил Гейтс " в продължение на години ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР