Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на обща стойност близо

...
Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на обща стойност близо
Коментари Харесай

Продават диаманти за 500 хил. лева

Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на обща стойност близо 500 хиляди лева ще бъдат продадени на благотворителен търг в София. Аукционът ще се състои на 8 юни под мотото "Да подарим бъдеще на недоносените деца на България! ". Основната цел на уредниците е посредством набраните средства да бъде подкрепена новата обществена стратегия на фондация "Нашите недоносени деца " за сложна поддръжка на малчуганите и техните фамилии посредством необятен набор от лечебни услуги.
Специалистите на Семейния център към фондацията може да оказват помощ на родителите в следенето, предварителната защита, ранното разкриване и намеса при положения, присъщи за недоносените деца - усложнения в говорното и двигателното развиване и координацията, нарушена памет и опция за централизация, дислексия, диспраксия, дискалкулия, прочувствени и психически проблеми. Всички тези последствия за здравето на недоносените бебета имат късмет да бъдат напълно предотвратени или фрапантно редуцирани, в случай че бъдат навреме открити и постоянно се правят нужните лечения. За децата на възраст от 0 до 7 годинки тази помощ е значима и незаменима, само че за огромна част от родителите е финансово непостижима.
В устрема си да се обезпечи оптимално огромна сума, с която да бъдат подкрепени колкото се може повече недоносени деца и техните фамилии, бижутерската мултибранд компания Goto Jewellery and diamonds ще внесе особено за благотворителната самодейност в страната точно селектирани бижута от новите сбирки на марките Hulchi Belluni, Utopia, Zografovi, Lamborghini, Suulin Gioielli, leBebе, Ekan, Nadir Gold и Maison Tatiana Fabergе. Част от авторската сбирка на Goto, съдържаща уникати, направени от разнообразни цветове 18-каратово злато с инкрустирани скъпоценни камъни и диаманти, също ще бъде част от тръжната селекция.
Благотворителното събитие ще се организира под нежните звуци на цигулка и саксофон в Porto Maltese, а негов водещ ще бъде Ники Кънчев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР