Бих ви посъветвал съвсем приятелски, да не живеете с чувство

...
Бих ви посъветвал съвсем приятелски, да не живеете с чувство
Коментари Харесай

Румен Христов: Правителството има три златни пръста и едно силно външно влияние от страна на президента Радев

Бих ви посъветвал напълно другарски, да не живеете с възприятие за уникалност, обърна се той към Кирил Петков
Върви се към избор на едно ляво-либерално държавно управление, което ние няма да подкрепим. Няма да го подкрепим по няколко аргументи. На първо място, тъй като ние декларирахме нашата ясна и безапелационна позиция, че ще бъдем съпротива – градивна, само че взискателна съпротива. На второ място, тъй като вътре участва нашият главен конкурент – Българската социалистическа партия “, акцентира депутатът от ГЕРБ-СДС Румен Христов.

По думите му държавното управление е формирано от четири обединения и има три златни пръста и едно мощно външно въздействие от страна на президента Радев с неговите шест представители в държавното управление.

„ Аз обаче нямам отговор на въпроса – какво вършат досегашни наши сътрудници от „ Демократи за мощна България “ съответно, които прочее са доста поредни, те поддържаха госпожа Мая Манолова за кмет на София, след това получиха гласове от Българска социалистическа партия за избор на техните осем районни кмета, след това работиха за левия претендент – Румен Радев, а не поддържаха Лозан Панов и в този момент са дружно в коалиция с Българска социалистическа партия “, акцентира той.

Той се обърна и към Кирил Петков. „ Аз като единственият представител на първото демократично държавно управление, това на Филип Димитров, ние също като вас бяхме толкоз въодушевени, толкоз бързо щяхме да вършим измененията, бих ви посъветвал напълно другарски, да не живеете с възприятие за уникалност. Всички държавни управления през тези години са оставяли нещо позитивно за тази страна. Да, допускали сме и неточности, само че Съюз на демократичните сили е партията, която промени България, дала е нещо за това, в което се случва в България ", съобщи Румен Христов.

След като получи подвиквания от Българска социалистическа партия, той се обърна и към тях:

„ Господа от ляво, дърпате ми езика, аз решавах зърнената рецесия, която направихте вие, вие фалирахте 17 банки и вие направихте $ 3000 лв., заплатата 3 $, а пенсиите по малко. Не ме репликирайте, тъй като доста добре работите, а постоянно след вашето ръководство се случват рецесии. Не ви го поисквам това. На добър път “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР