Бих искала да поднеса своето извинение на онези български и

...
Бих искала да поднеса своето извинение на онези български и
Коментари Харесай

Константинова: Извинявам се на всички български и украински граждани, засегнали се от думите ми


Бих желала да поднеса своето опрощение на тези български и украински жители, които са се почувствали наранени от думите ми. Това не е била моята цел. Това сподели от трибуната на Народното събрание вицепремиерът Калина Константинова, която дойде на чуване пред депутатите по отношение на разселването на бягащите от войната в Украйна.

Изслушването е по искане на ГЕРБ-СДС, които посрещната вицепремиера с надписи „ оставка” в зала.

Константинова уточни пред депутатите, че най-важното и най-трудното нещо, което постигнали е, че всички тези десетки хиляди хора имат обезпечен покрив над главата си. Тя благодари на екипа на Кризисния щаб и на всички институции за безграничните старания и посветеност през последните месеци.

„ Този екип ми дава опцията да застана пред вас и да заявя: Справихме се с предизвикателство, което България в никакъв случай не е срещала. Нито за секунда не позволихме даже да се доближим до тежка филантропична рецесия и хора на улицата, а рискът от това беше огромен”, сподели Константинова.

„ В днешния ден, когато почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на България, повече от всеки път е значимо да си напомним, че делата приказват повече от думите”, сподели тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР