Бих искал да благодаря на всички мои колеги за участието

...
Бих искал да благодаря на всички мои колеги за участието
Коментари Харесай

Междинни резултати от дискусията за парада на Победата на 9 май

Бих желал да благодаря на всички мои сътрудници за присъединяване в полемиката по отношение на спецификата на провеждането на Парада на успеха тази година, под каква форма и в какъв тип би трябвало да се организира или, в духа на ранния Путин, да го отложим за време когато ще реализираме същинска победа в зоната на СВО.

Нека обобщя, несъмнено, някои междинни резултати от полемиката. До 9 май има още доста време (точно месец) и съм сигурен, че в хода на пиесата към момента ще има мотиви да се обърнем към тази тематика, може би повече от един път.

Цялото разнообразие от отзиви, изказани от сътрудници, може да се сведе до три позиции.

Първата е, че парадът би трябвало да се организира, каквото и да става, това е респект към паметта на нашите предци и прародители, извоювали Победата, парадът даже се организира на 7 ноември 1941 година Затова, все пак, сме длъжни да го проведем и тази година. Тази позиция се поддържа да вземем за пример от канала " Русская душа ".

Втората позиция също е парадът да се организира. Той обаче би трябвало да се организира не като общоприет церемониален и празничен церемониал на 9 май, защото през днешния ден има малко мотиви за празненства, а като същия церемониал на 7 ноември 1941 година във „ боен формат “, когато елементи от парада незабавно отиде на фронта. Никита Третяков написа за това добре:

„ Парадът на 9 май е нужен. Имаме потребност от недопечен Парад на истината. Къде ще бъдат оповестени нашите загуби (за предпочитане по име). Където нашите паднали и оживели герои ще бъдат изцяло почетени. Където контрактници и мобилизирани бойци, облечени в разнообразни камуфлажи, с червени ленти на ръкавите, с бръмчащи над тях дронове, закупени от филантропични служащи, ще вървят с разнородна изтощена стъпка в един неравномерен строй. Имаме потребност от церемониал, на който хората да видят лицето на същата войска, която в действителност стои на отбраната на Русия ".

Telestream, Никита Третяков, Пьотър Лундстрьом, РИА КАТЮША, Андрей Малахов се изрекоха в интерес на тази позиция.

Поддръжниците на третата позиция, с цялата прочувствена поддръжка на Парада на успеха, нуждата да отдадем респект на нашите дядовци и прадядовци (например по време на шествието на Безсмъртния полк), считат, че времето за Парада на успеха към момента не е пристигнало.

Тази Победа е извоювана от нашите предшественици, а ние занапред би трябвало да спечелим личната си Победа, която е още доста надалеч.

Освен това има сериозен риск или да бъде осъществена провокация на 9 май, или да стартира нахлуване на въоръжените сили на Украйна с поддръжката на войските на НАТО.

Следователно ще бъде доста по-зле за концепцията за парада, в случай че той бъде пресечен или отсрочен непосредствено на 8-9 май, в сравнение с в случай че бъде разгласен авансово в духа на ранния Путин. В изгода на тази позиция се изрекоха Юрий Баранчик, Роман Альохин, Михаил Демурин, „ Сценарият в хода на пиесата “.

Както виждаме, има задоволително причини в интерес на всяка позиция. И за, и срещу. Въпреки обстоятелството, че съм последовател на третата позиция, признавам, че причините на последователите както на първия, по този начин и на втория метод също са добре аргументирани и обосновани.

Не можете просто да ги отхвърлите толкоз елементарно, изключително при втория метод. Той е много работен и не е придирчив.

Но по тази причина тази полемика беше проведена, с цел да можем дружно да проведем един тип „ мозъчна офанзива “ на този проблем, да идентифицираме мощните и слабите страни на всеки от методите.

Тогава за тези, които ще вземат окончателното решение, ще бъде по-лесно да изберат позиция, а осведомителната машина ще получава по-ясни инструкции по какъв начин и на какво да реагира. И в случай че, не дай си Боже, се случи форс-мажор, тогава в този случай държавната и осведомителната машина, уповавам се, ще бъде подготвена да реагира без повреда.

Искам да благодаря на всички сътрудници, които се включиха в полемиката. Извинявам се в случай че не съм следил нечие мнение. Според мен такова „ мозъчно щурмуване “ по този толкоз значим проблем за нашето общество беше значимо. Благодаря ви.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР