Биг Брадър взе кардинални мерки срещу наглите опити на да

...
Биг Брадър взе кардинални мерки срещу наглите опити на да
Коментари Харесай

„Биг Брадър“ натри носа на Миглена Каканашева заради цирковете! Ето как я нареди:


Биг Брадър взе съществени ограничения против наглите опити на да употребява шоуто, с цел да популяризира нон- стоп продукцията си.

След следващия отвод на дизайнерката да облече костюм за седмичната задача, с цел да може да демонстрира всекидневно облеклата си по малкия екран, Биг Брадър я удари право в сърцето. От продукцията оповестиха, че Миглена става Фантома на къщата.

Тя загуби всички права, които има като съквартирант. Отнеха й целия багаж – тоалети, гримове, аксесоари. Биг Брадър съобщи, че повече няма да взе участие в нито една задача и по никакъв метод няма да я отразяват в предаването. Дори изключиха фотографията й на стената.

Няколко часа откакто осъзна какво й се е случило и че няма да има опция да употребява ефира на Нова за реклама, Каканашева ненадейно получи паник офанзива. Точно на старта на живото предаване. За да притегли вниманието върху себе си, дизайнерката даже се опита да саботира излъчването на сватбата на най- близката й другарка Александра и Дани Петканов.

Суетнята не продължи дълго. В изповедалнята влезе лекарски екип, който бързо откри, че на Мегз й няма нищо. Биха й успокоително, с цел да се успокои от удара, който Биг Брадър й нанесе по- рано денем. Дизайнерката бързо се свести. Не пропусна да навре в очите на феновете роклята, с която е облечена, и се върна при съквартирантите.

На идващия ден изгонената Ваня Щерева призна, че предходната вечер най- в детайли описала на Миглена какво съставлява паник офанзивата. Дизайнерката пък й споделила, че в никакъв случай не й се било случвало. Е, тъкмо след няколко часа – към този момент й се случи, освен това в народен ефир.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР