Биатлонистът Красимир Анев е мъжа, който се е самопрострелял край

...
Биатлонистът Красимир Анев е мъжа, който се е самопрострелял край
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Биатлонистът Красимир Анев опита да се самоубие, борят се за живота му

Биатлонистът Красимир Анев е мъжа, който се е самопрострелял край язовир “Дренов дол ” покрай Кюстендил, научи Lupa.bg от собствен източник в полицията. За случая бе обявено още нощес, само че самоличността на мъжа не бе оповестена. Тогава той бе показан на медиите в бюлетина на Министерство на вътрешните работи като " 36-годишен мъж от Самоков ".

Преди малко стана ясно, че това е известният европейски първенец за младежи по биатлон Красимир Анев. Информацията на Lupa.bg бе доказана публично от прокуратурата. Работи се по всички вероятни версии, макар че самия Анев е съобщил на пристигналите на място служители на реда, че е станал безразсъден случай и самичък е създал изстрела. Възможно е обаче той да е бил засегнат при конфликт с други хора, позволяват ченгета.



Инцидентът станал към 19,05 часа в сряда край водоема. Анев е обяснил, че се е прострелял със законно притежаван револвер в корема. Той неотложно е бил откаран с кола за спешна помощ в " Пирогов ". Оказа се, че има сериозна заплаха за живота му и сега лекарите се борят да го спасят. Тази заран елитният състезател е откаран във ВМА, като положението му продължава да е сериозно. По данни на Lupa.bg, биатлониста е подложен в медикаментозна кома.

Според една от версиите, Красимир Анев се е прострелял умишлено. Бил е боен и оттова има законно оръжие. От полицията работят по всички версии - не се изключва и тази за опит за самоубийство, която остава водеща. Възможно е обаче и да е прострелян от различен човек.

Анев е европейски първенец за юноши и мъжев самостоятелната дисциплинираност на 20 километра.

Красимир Анев е роден в Самоков през 1987 година. Той е европейски първенец при юношите за 2007 в самостоятелното тичане, европейски първенец при мъжете на 20 км през 2019 година в Беларус. Дебютира през 1997, а от 2004 е в националния тим на България. Участва на Олимпиадите във Ванкувър 2010 и Сочи 2014.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР