Би Ти Ви спира турските сериали от началото на следващата

...
Би Ти Ви спира турските сериали от началото на следващата
Коментари Харесай

Ашколсун! Би Ти Ви спира турските сериали

Би Ти Ви стопира турските сериали от началото на идната година, сподели Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на „ Би Ти Ви медия груп “ по време на събитието Light Up Your Spirit, с което през вчерашния ден медията означи началото на своя нов ефирен сезон.

Турските сериали към този момент няма да бъдат предавани в праймтайма на малкия екран, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции, уточни Бартолайт.



Вероятно шефовете в Би Ти Ви са решили да вземат образец от конкурентната Нова телевизия, която през последните години заложи на няколко качествени български сериала в прайтайма, които се радват на рекорден рейтинг.

„ С началото на есен 2023 година приготвяме феновете да чакат и непредвиденото, с привкус на доста изненади. Не единствено софтуерните нововъведения ще се откроят през тази есен, само че по този начин също силата и посланията за цветен и витален градски живот, отразен през призмата на света на „ Би Ти Ви медия груп “, сподели Велимира Петрова, шеф „ Продажби “ в групата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР