БГНЕС Вицепремиера отправи остро обвинение към организатори и участници в протестите.

...
БГНЕС
Вицепремиера отправи остро обвинение към организатори и участници в протестите.
Коментари Харесай

Тайната падна! Каракачанов обяви тарифите на протестиращите

 БГНЕС Вицепремиера насочи остро обвиняване към уредници и участници в митингите. Според него на митингите имало хора, които били платени, предава Нова тв. 

" Искате ли да ви кажа цените в София – 30 лева за елементарен статист, 50 лева за статист с плакатче. За тия момчета, които скачат на полицията – 100 лева, За тези, които влизат в пердах с полицията – 300 лева 500 лева за главатар на група от 10 души. Това са цените и не се раздават от Светия Синод ", съобщи той.

" Ако погледнем някои от огромните демокрации и страни - Франция, Италия, Испания, Португалия, те също не са лишени от сходни кавги. Корупцията не е български патент, неприятното е друго. Корупция има на всички места, само че другите страни имат други цели ", счита вицепремиерът.

" Вижте какъв брой беше бюджетът за опазване на здравето преди 20 години при 8 милиона население, вижте в този момент какъв брой е при под 7 млн. население и ми кажете дали е станало по-добро опазването на здравето ", прикани публицистите Каракачанов.

" Не съм вицепремиер по опазването на здравето и земеделието, само че приказвам по всички тези тематики. Какво желаете да ви приказвам, красиви работи ли? Ами това са дейности, закони, планове. Какво друго деяние? Добре, да взема тоягата ли, попита Каракачанов и добави, да взема винкела? Има си органи за битка с корупцията, в случай че вие не го знаете аз ли да ви го изяснявам. Има си съд, прокуратура, разследване, полиция. Протести има, тъй като на хората им омръзна политическият елит да се държи като богопомазан и единствен и да считат, че могат с надменност да постановат мнение. Затова са хората на улицата ", означи Каракачанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР