БГНЕС Считано от 10 октомври, неделя, гражданите на Обединено кралство Великобритания

...
БГНЕС
Считано от 10 октомври, неделя, гражданите на Обединено кралство Великобритания
Коментари Харесай

Облекчават се мерките за английски граждани при влизането им в България

 БГНЕС Считано от 10 октомври, неделя, жителите на Обединено кралство Англия и Северна Ирландия и членове на техните фамилии, които идват от държава-членка на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Конфедерация Швейцария и от Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия, която е в " алена зона “, се позволяват на територията на страната при показване на следните документи: годен дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз за имунизация или за преболедуване или подобен документ по едно и също време с негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в страната PCR проучване.

Ако лицата не показват подобен документ, могат да се позволяват на територията на страната единствено след показване на негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в страната PCR проучване и слагане под карантина за период от 10 дни в дома или в друго място за настаняване, в което лицето е показало, че ще обитава.

От неделя Франция, Монако, Португалия, Кипър и Исландия минават в листата на страните в зелена зона.

В оранжева зона от същата дата ще са Малайзия, Есватини, Иран, Македония, Косово, Казахстан, Съединени американски щати и Ирландия.

Считано от 13.10.2021 година в алена зона влизат Барбадос, Антигуа и Барбуда, Румъния, Естония, Латвия, Словакия и Сингапур.

Към листата на страните, чиито документи за имунизация, проучване и преболедуване на COVID-19 се смятат за равностойни на цифровия Коронавирус документ на Европейски Съюз, се прибавят: Княжество Андора, Република Албания, Фарьорските острови, Княжество Монако, Република Панама, Кралство Мароко и Израел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР