БГНЕС Радев услужливо забрави да каже, че това е предложение на

...
БГНЕС
Радев услужливо забрави да каже, че това е предложение на
Коментари Харесай

Борисов за ветото на Радев: Връща ни във времето на зрелия coциaлизъм

 БГНЕС " Радев услужливо не помни да каже, че това е предложение на Българска социалистическа партия. Кoгaтo ce приe зaкoнът, г-жa Дaриткoвa ми ce oбaди и ми кaзa, чe БCП иcкaли дa излизaт oт плeнaрнa зaлa - aкo лъжe тя, лъжa и aз. Тoгaвa приeхмe тeхнитe прeдлoжeния зa cпeкулaтa. Тeзи прeдлoжeния ни връщaт във врeмeтo нa зрeлия coциaлизъм, кoгaтo в " плoд-зeлeнчуцитe " нa eтaжeркитe имaшe дoмaти и крacтaвици, a цитруcитe, нaпримeр, ce прoдaвaхa oтзaд, при мaгaзинeрa. Тoвa cи бeшe cпeкулa ". 

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на изключително изказване в Министерски съвет, в което разяснява наложеното отчасти несъгласие от страна на президента Румен Радев.

Сутрин и вечер Националния щаб от специалисти дава цялата налична информация. Проф. Костов и проф. Мутафчийски имат остаряла омраза от дълго време, само че желая всеки експерт да се чуе. Каним го и вършим съвет към държавното управление, поради идващите ограничения. Борисов с ексклузивен ход в битката с ковид ВИДЕО Никой не може да каже какъв брой време ще продължи тази пандемия. Не желаеме да има експерт, чието мнение да не чуем. Когато са спорни, ние ги съпоставяме ", съобщи още министър председателят. 

" За разлика от тези популисти, които всеки ден си менят мнението, ние с моите сътрудници носим цялата отговорност. Цялата. Един член приехме, препоръчан от Българска социалистическа партия и незабавно настана хаус на пазара и освен, че няма да помогне, само че основава и далавера. Утре ще се прегласува и по-добре да останем без този текст, в сравнение с да накараме пазара да се изкриви по методите, които разнообразни хора оферират ", добави Борисов. 

" Дадох за образец Костов и Мутафчийски. Накарах две персони, които не се харесват, да работят за една идея. Първата ми задача е да защитим здравето и живота на хората. България е била във войни, вземали са й територии, плащала е репарации и е оживяла. Изведнъж в този момент доста предприемачи, които другояче доста им е прелестно да се назовават олигарси, желаят цялата тежест да падне върху страната. Искат да се похарчат милиарди още на първата седмица. Искаме обезпечени пенсии за нашите пенсионери ", сподели министър-председателят. 

" Ще стискаме до последния лев, с цел да имаме обезпечена пенсия за пенсионерите. Дай Боже да намерят медикаменти и ваксина, ще вземем отношение. Всякакви безумни оферти има. Това, което прочетох от президента, той няма една съответна мярка. Да, всички страни афишират, че ще поддържат бедните хора, само че не знаем с какъв брой, тъй като не се знае какъв брой ще продължи ", изясни Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР