БГНЕС Когато хората не ти вярват, нагнетяваш страх. Г-н Бойко Борисов

...
БГНЕС
Когато хората не ти вярват, нагнетяваш страх. Г-н Бойко Борисов
Коментари Харесай

Нинова: Правителството закъснява, няма план за излизане от кризата

 БГНЕС " Когато хората не ти имат вяра, нагнетяваш боязън. Г-н Бойко Борисов трансферира отговорността върху специалисти в Щаба и когато към този момент му натежаха, той се освобождава от тях. Тук отговорността е политическа “. Това сподели пред БНР водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея голямата неточност на премиера е разделянето сред здравето на хората от икономическите и обществените последствия от рецесията:

" В света вървят паралелно две трендове – ограниченията, които да подсигуряват здравето и съответни и ясни проекти за излизане от рецесията и стабилизиране на стопанските системи... Правителството закъснява, няма стопански и обществен проект за излизане от рецесията. Държава не се ръководи с проба-грешка при икономическите последствия, които се задават “.

Нинова предложи " сериозен стопански проект за справяне със обстановката в четири точки “ - вложения в българска стопанска система, външни вложения, ползване – с повишение на приходите на хората, човешки запас. 

По думите на водача на БСП следващият акцент би трябвало да бъде подложен върху земеделието: 

" Трябва да се пренастрои целият модел на земеделието. Инвестициите би трябвало да са за производството на плодове, зеленчуци, месо и мляко - българските “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР