БФС свика заседание на Изпълнителния комитет в понеделник, обяви сайта

...
БФС свика заседание на Изпълнителния комитет в понеделник, обяви сайта
Коментари Харесай

БФС свика заседание на Изпълкома в понеделник

БФС свика съвещание на Изпълнителния комитет в понеделник, разгласи уеб страницата на организацията. Заседанието беше обявено преди дни от президента Борислав Михайлов. Причината – чака се на него да бъде оповестена дата за нов конгрес. Той би трябвало да бъде извършен през 2024 година

Това ще бъде и първо събиране на управителния орган на БФС след митинга на 16 ноември против ръководството на Борислав Михайлов, довел до конфликтите на футболни почитатели и полиция.

„ Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще организира съвещание на 27 ноември (понеделник) от 13:00 ч. в Национална футболна база „ Бояна “, се споделя в известието на БФС.

Заседанието на Изпълкома е късмет и за Боби Михайлов да подаде оставка. Засега обаче няма индикации, че това ще се случи..

Изпълнителният комитет се състои от 15 души – президентът и още 14 членове. В Търговския указател са вписани членовете от конгреса, извършен през 2018 година Серията конгреси по-късно създадоха други членове, само че те още не са вписани поради обжалване на резултатите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР