БФС направи промяна в Наредбата за първенствата и турнирите за

...
БФС направи промяна в Наредбата за първенствата и турнирите за
Коментари Харесай

БФС позволи по седем смени в долните дивизии

БФС направи смяна в Наредбата за шампионатите и шампионатите за сезон 2023/24, която касае Областните групи. Това са аматьорските тимове от Четвърта и пета лига.

Става въпрос за увеличена численост на позволени смени от пет на седем. Тези смени са разпределени в не повече от 3 спирания по време на мач. В протокола за срещата могат да попадат до 9 аварийни състезатели.

Промяната към този момент е сведена до клубовете на съвещанията, които се организираха. Вчера такова беше направено в София-град, където има промени в структурите на шампионатите. Днес това се случи и в Пловдив, където районната „ А “ регионална група е една от най-силните в страната.

Председателят на ЗС на БФС Огнян Златков осведоми, че от новия сезон и тимовете от четвъртото равнище на футбола ни ще бъдат част от регистъра на електронното състезание, което им разрешава да вписват футболистите и треньорския щаб по електронен път и им обезпечава спомагателни удобства от административно естество. Същата оригиналност беше оповестена и ден по-рано в столицата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР