БФС излезе с позиция след разразилия се скандал по време

...
БФС излезе с позиция след разразилия се скандал по време
Коментари Харесай

БФС свиква Изпълком, за да насрочи дата за нов Конгрес

БФС излезе с позиция след разразилия се скандал по време на дуела сред България и Унгария. Протестът против футболната федерация, трансформирал се в разгром в центъра на София, обиколи международните медии, а от Бояна оповестиха през днешния ден, че ще бъде призован Изпълком, с цел да бъде избрана дата за нов Конгрес, написа. 

" Два дни след грозните подиуми в центъра на европейска столица, управлението на Българския футболен съюз държи за следващ път да показа събитията и причинно-следствените връзки, довели до ескалацията на напрежението пред Националния стадион „ Васил Левски “.

Хронологията на събитията е както следва – след сигнал от Столичната дирекция на вътрешните работи с предизвестие за рисковия темперамент на европейската подготовка сред България и Унгария, а точно: „ Ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи показва мнение, че футболната среща сред националните тимове на България и Унгария следва да се изиграе на стадион отвън столицата, чиято инфраструктура и потенциал разрешават естественото осъществяване на мач от сходен сан “, Българският футболен съюз, съгласно експлицитните регулации на УЕФА за осъществяване на мачове от квалификациите и финалите на Евро 2024 (чл. 28.01), изпрати информацията до европейската футболна централа.

Повече четете. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР