Безсрамницата и земеделският бос вече не се крият, обарват се

...
Безсрамницата и земеделският бос вече не се крият, обарват се
Коментари Харесай

Срам и позор! Гери Никол мърсува с ортака на майка си Йосиф Новосад

Безсрамницата и земеделският необут към този момент не се крият, обарват се в баровски ресторант и отмарят в Доминикана 
Гери Никол дава прегледен урок по долнопробност й разврат, мърсувайки с бизнес колегата на родната си майка Йосиф Новосад. Тази информация беше предоставена извънредно на наш кореспондент през днешния ден и с гадност бързаме да Ви съобщим срамните детайлности.

Вместо да посети клиниката на доктор Емилова и там да стопи с апетит тлъстите баджаци, провалената R’n’B дива употребила първите дни на януари с цел да скочи в леглото на оядения от публични поръчки агро необут Йосиф Новосад - Чеха. Въпреки, че още не са оповестили връзката си пред аудитория, двамата са засечени от бдителни нашенци в тузарския курорт Eden Rock Cap Cana в Доминиканската република, където певачката не серпантина да му се гъзи и лензи на шезлонгите.

По време на развратния воаяж, двамата едновременно качват съвсем идентични сторита с палми, басейни и море, снимани от идентична позиция на плажа пред хотела, което недвусмислено удостоверява аферата им. Нещо повече, още с кацането си на родна земя, разкрепостените курортисти отиват на обяд в безценен и мутренски столичен ресторант, където още веднъж качват идентични сторита с манджите си. От тях с просто око се вижда, че прелюбодейците ядат от едно и също плато паеля и морски блага, сервирани на обща маса.

Клюкарите, търкащи сепаретата на ресторанта били извънредно учудени от новата двойка, т.к Новосад бил прочут с култа си към фини и грациозни манекенки в прокурорска възраст, а на всичко от горната страна бил привързан за нежна и естествено красива кокона, на която Гери Никол не може да стъпи на дребния пръст. Въпреки това познанството им по роднинска линия и перверзният табиет на певачката да се предлага на който й падне, ненапълно изясняват заигравката им.

Макар съзнателно да стои вън от прожекторите, Йосиф Чеха е скандално прочут с разпищоления си манталитет и чести воаяжи до най-скъпите и първокласни дестинации. Парите му, както можете да се досетили, са изкарани с кървавата пот на стотици земеделци, на които аграрникът заплаща жълти стотинки. Безспорно най-голяма заслуга за несметните му активи имат корумпирани държавни служители, които му уреждат най-тлъстите поръчки.

Новосад закупи срамна популярност през 2013 година, когато компанията му “Чех - Йосиф Новосад ” издала документ и доставила посредством медиатор негоден и цялостен с гъгрици фасул на обществено слаби българи, тъй като по втория метод беше спечелила поръчка по стратегия за изхранвате на бедните ни сънародници. Освен мръсния фасул, клетниците получиха пакети със остаряло брашно, гранясало олио и мухлясали вафли. Вместо да търка арестантските нарове, в същата година той печели нов конкурс на Фонд “Земеделие ”, още веднъж за доставка на храни.

През юни т.г името му лъсна дружно с майката на Гери Никол в нова спекулация, този път за изхранване на пандизчиите. Фирмата гушнала галактическите 55 млн.лв. за доставка на храни в местата за отнемане от независимост. Там партньорка на Чеха е Ирена Бенчева, която е родителка на към този момент не изключително младата блудница. Проверка на правосъдното министерство потвърждава, че двамата с Новосад са измамили хазната, доставяйки гозба на тройни и четворни цени. И по този начин за период от 5 години. Чеха фактурирал кило кашкавал за 23 лева (при цена от 11 лева.през 2020 г.). Литър олио пък продавал за 5 лева, вместо за 2 лева, каквито били цените по това време. Справка на ГДИН посочила, че компаниите на Новосад били безспорни монополисти в пандизите и години наред точели страната.

Явно откакто правосъдното министерство стопира кранчето на измамниците, майката на Гери Никол е решила да продаде дъщеря си на побелелия Йосиф, разясняват осведомени с мръсните им каузи.

Източник:
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР