Безспорно в последните часове най-обсъжданата тема в интернет пространството е

...
Безспорно в последните часове най-обсъжданата тема в интернет пространството е
Коментари Харесай

Скандално разкритие за грозните сцени с "брата на Бербатов": Псувал на майка и...

Безспорно в последните часове най-обсъжданата тематика в интернет пространството е постъпката на бранителя на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра преди конфликта с Витория (Гимараеш) от Лига Европа. Както е известно, по време на загрявката близкият другар на Димитър Бербатов влезе в спор с френски почитатели и даже ритна в главата един от тях.

Част от последователите разкриха пред френските медии причините за грозните подиуми.

" Започнахме да се закачаме с него по време на загрявката. Причината - формата му в последните мачове. Нападателите упражняваха удари към вратата и неизвестно за какво и той се включи. Разликата беше обаче, че той не се опитваше да уцели вратата, а целеше хората по трибуните. При един от следващите му шутове топката уцели наш другар в главата. След това той стартира да ни наскърбява. Така стартира всичко. ", споделя почитател на Олимпик.

" Атмосферата се нажежи. Не мога да го изтъквам, само че в думите му се съдържаха обидни закани към нашите майки. Това ни предизвика да му потърсим сметка. Не извинявам нашето държание, само че това, което той направи - да ритне в главата един от нас, е непростимо. Той няма повече място в Марсилия ", споделя последовател с името Вилям.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР