Безспорно ми се заяви, че Бойко Борисов е натиснал копчето

...
Безспорно ми се заяви, че Бойко Борисов е натиснал копчето
Коментари Харесай

Гешев призна! Кой натисна спусъка срещу него

Безспорно ми се съобщи, че Бойко Борисов е натиснал копчето за моето премахване. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев при започване на възобновеното съвещание на Висш съдебен съвет.

Ако има сили на мрака, работа на Висш съдебен съвет е да им противостои и да ги отстранява, сподели при започване на съвещанието на Висш съдебен съвет министърът на правораздаването Атанас Славов.
-->
След това стартира чуването на заместник-главния прокурор Даниела Машева за  събития, случили се преди конференцията на оперативка при основния прокурор. По думите ѝ той е получил писмо, в което по нейна преценка е имало застрашителен текст.

Машева описа, че на 14 май вечерта в общ чат с други ръководители в прокуратурата получили известие за оперативка при основния прокурор. Всички бяхме сюрпризирани и обезпокоени, уточни още тя.

" Никога не съм го виждала да наподобява по този начин, аз мога да преценява по изображението му ", означи тя пред Висш съдебен съвет и добави, че подозирала, че може да си подаде оставката.

След като изслушахме записа, Гешев сподели, че всеки може да си тръгне като Сарафов или да остане с него и да отиде на конференцията. На тази оперативка не съм чула да се споделя за съществуване на 150 записа, уточни още Даниела Машева.

Тя означи, че на излизане от кабинета си Гешев е взел оставката си и споделил, че няма да я подаде. Според нея половин-един час след брифинга Гешев е възвърнал нормалното си изражение.

След брифинга Машева е видяла и заплашителното писмо до Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР