Безспорно е, че половият акт ни дава не само приятни

...
Безспорно е, че половият акт ни дава не само приятни
Коментари Харесай

Какво да правите, когато имате желание за секс, но нямате възможност

Безспорно е, че половият акт ни дава освен приятни физически чувства, само че ни носи и морално задоволство. И заради това няма нищо чудно, че представителите и на двата пола, когато навлязат в дейната възраст за полов живот, изпитват потребност от постоянното му упражняване. Има едно огромно НО! – не постоянно, когато изпитваме потребност, е във опциите ни да се впуснем в полови занимания.

Какво да изберем? Как да постъпим, когато ни се желае секс, само че нямаме опция да изпълним мечтаното?
Първо, да дефинираме същността на проблемите
В човешкия живот има доста условия, които може да ни наложат „ секс диета “, написа dnespuls.bg. Да речем, най-простото – липса на непрекъснат сътрудник или пък нежеланието да вършим секс без връзка с усеща, със „ инцидентен “ човек. Често се случва да заобикаляме физическа непосредственост, изключително в случай че сме претърпели разпадането на продължителни връзки. Но по-късно настава миг, когато инстинктите ни се разсънват и желанието се връща, обаче не разполагаме с благоприятни условия да го задоволим.

Най-общо казано, в случай че казусът е най-вече с моралната страна на въпроса, методът към решаването му би трябвало да е сложен. Защото еднократната среща за секс с непознат(а) надали ще промени фрапантно нещата и ще ни накара да се усещаме по-щастливи. Напротив – може да ни вкара в клопката на съжалението за постъпката, което да ни донесе още незадоволеност и паника. Винаги е по-добре да се градят връзки, въпреки и мимолетни, с хора, които будят най-малко благосклонност.

Обстоятелствата, които ни възпират да вършим секс, а в това време доста ни се желае, са неизчерпаеми – да речем от желанието на едно момиче да резервира девствеността си до сватбата, та чак до възбраната по здравословни аргументи. Възможно ли е и по какъв начин да надмогнем порива на базовите си инстинкти?
Никога не пречи да решим казуса независимо
Попитайте всеки младеж какво може да направи, в случай че му се желае секс, само че няма или не трябва да го прави? Ще се изчерви, може би, само че ще ви отговори с елементарното – ще задоволи потребностите си самичък. Момчетата и мъжете се отнасят доста по-либерално към мастурбацията, до момента в който доста дами са мощно предубедени към този жанр занимания. Смятат ги за нещо аморално или най-малко „ мръснишко “. Ако сте от тази група – без значение мъж или жена, може би е време да се избавите от комплекса по тематиката.

Опитайте: подберете уместно време, когато никой няма да ви попречи, и се постарайте оптимално да се отпуснете. Изследвайте тялото си, търсете местата, където ви е прелестно да се докосвате. Ако ви е нужно, създайте си въодушевление с нещо еротично – било то филм за възрастни, било просто с мечти. Изобщо, създайте конюнктура, която да ви работи отпускащо. И забравете тези предубеждения за вършенето на нещо „ ненормално “.
Да употребяваме актуалните технологии
В наши дни цяла една промишленост работи (при това легално), с цел да усъвършенства секса и да ни даде опция по-често да го практикуваме независимо, без значение от събитията, които постановат прибягването до този вид угаждане на потребностите ни. Съберете малко храброст и се разходете до някой секс шоп. Продавачите в такива магазини няма да ви гледат гадно, в случай че си признаете, че доста желаете секс. Нещо повече, най-вероятно ще ви опишат с огромни детайлности по какъв начин да постъпите и какво би ви помогнало.

В секс шопа не продават единствено играчки за дами в разнообразни размери и цветове. Изобилието от „ джаджи “ е голямо. А в случай че не можете да преодолеете разстройването си да говорите с различен човек по тематиката, пробвайте с онлайн извършването на покупки. Сайтовете, които продават артикули за възрастни освен доставят закупената стока до адреса на получателя, само че се грижат и за репутацията му – закупеното от вас ще дойде в с нищо незабележима опаковка, по която никой не може да разбере какво сте си купили.
И нещо по-специфично – дамите, които ще стават майки
По време на бременността в женския организъм протичат огромни хормонални промени. Един от признаците за това е, че се усилва чувствителността на ерогенните зони и много понижава желанието за секс. Всъщност при обикновено протичане на бременността няма проблеми. Половите контакти не са неразрешени, а в доста случаи даже са потребни.

Най-сложното е да се открие подобаващата поза, която да пази коремната област. Случва се обаче изрично да се наложи преустановяване на интимните връзки. Причините може да са доста – от риск за преждевременно раждане, до някакви други патологични трудности. И какво да прави бременната жена, в случай че желае въпреки всичко секс, само че ѝ е неразрешено да го прави? Отговорът още веднъж е да потърси сама угаждане на щенията си, тъй че да избегне всевъзможни вреди за себе си и плода. Разбира се, че е желателно и даже вълнуващо, когато и бъдещият татко се включи в тези удоволствия.

Опасна тематика: секс през интернет?

Друг метод, който се употребява с голяма известност в наши дни, когато прибягваме до самозадоволяване, е виртуалният секс. Най-много това подхожда на хората с повечко въображение, само че въпреки всичко не им доближава малко, с цел да доближат до отпускащия резултат независимо. По време на по-продължителни раздели, някои двойки също практикуват виртуални „ милувки “. Обаче може да си намерите и нов сътрудник. Съществуват доста уеб сайтове, които са фокусирани върху задачата да бъдат място за срещи сред хора, които обичат това занятие.

Така че, в случай че ви се желае секс, пробвайте да прикоткате половинката си (ако краткотрайно се намирате надалеч един от друг) или в тематичните уеб сайтове си потърсете партньор(ка) за взаимни занимания. Останалото не е нужно да ви бъде описвано, тъй като разполагате с фантазията си, а в случай че единствено тя не е задоволителна, с цел да ви донесе задоволство от „ писането “ за секс, може да ползвате и по-дръзките разновидности с видео чатове. НО! Бъдете деликатни във виртуалния свят. И не забравяйте, че преди телефоните да се снабдят с камери, можеше да се употребяват за просто приказване и писане на SMS-и.
Да търсим или да не търсим: съмнителното наслаждение от секса за една нощ
Има и такива обстановки: непрекъснато човек желае секс и нищо не е в положение да размени и да му достави нужното задоволство. Може да се намерения за нещото, което в известната просвета свикнахме да назоваваме секс за една вечер. Свободните хора, които не желаят да се впускат в обвързващи връзки, напълно умерено одобряват „ еднократния “ секс. Най-важното е да не се подценява персоналната сигурност, по тази причина си набавете нужните контрацептиви.

Най-лесно такива случки се случват след запознанство в заведение или на ваучър. Популярна опция са уеб страниците за запознанства. Но постоянно имайте поради, че търсенето на партньор(ка) в интернет крие своите рискове. Първо, тъй като няма гаранции, че на уговорена среща ще се появи оня човек, с който сте контактували. И второ, не подценявайте вероятността да попаднете на душевен неуравновесени хора.

Ако въпреки всичко сте се решили на сходна среща, безусловно споделете за нея с непосредствен и приближен човек, на който може да разчитате при потребност. Не се тормозете да оставите и координати, където предвиждате да се срещнете, а в случай че се придвижвате с автомобил – и номерът на колата. Не е ненужно и в случай че авансово се договорите с довереното ви лице, по кое време е подходящо да ви потърсят по телефон, с цел да се уверят, че нещата се развиват обикновено.
Връзки без обвързващи задължения
Сексът за една нощ не е чак толкоз безвредна опция. По-различно стоят нещата, в случай че поддържате случка с непрекъснат ухажор или държанка. Интимните връзки без задължения са нещо постоянно срещано. Обикновено стартират непринудено, развиват се в дълготрайни връзки, само че сътрудниците не градят общи проекти за бъдещето. Така че, за какво взаимно да не си доставят наслаждение двама души, които си имат вяра? Защо да не оставят надалеч ревността и битовите проблеми?

Ако този вид ви устройва, открийте подобаващият човек. Къде да го търсите? Най-напред се огледайте из близкото ви обграждане и се пробвайте да забележите кой или коя не крият благосклонностите си по отношение на вас. Отново може да прибегнете до търсене на сътрудник в интернет. А останалото е въпрос на умения да поддържате на равнище връзките с любовника или любовницата си.
Има ли нездравословни и потребни неща?
Всеки самичък би трябвало да открие методите, които да удовлетворяват желанията му за полови занимания. Винаги се стига до това, че нещата зависят от особеностите на събитията, персоналните желания, благоприятни условия и правила. Редовният сексуален живот абсолютно е фактор, който освен усъвършенства настроението ни, само че ни вдъхва и самочувствие. Потвърдено е със съществени данни от медицински проучвания.

Но в случай че сте решени да бъдете правилни на „ единствената/единствения “, а самозадоволяването не ви подхожда, не ви интересува или не ви носи задоволство, то пробвайте да пренасочите вниманието си към занимания със спорт или креативен действия.

Съвсем по различен метод стоят нещата, в случай че желанието ви за нови полови подвизи не изчезва и при кондензиран и натоварен сексуален живот с непрекъснатия сътрудник. Тогава може да се консултирате със сексолог и да потърсите с негова помощ отговор на въпроса, за какво непрекъснато мислите за секс. Не се стряскайте, само че много постоянно казусът е по-сериозен, в сравнение с ви се коства и с цел да бъде позволен ще са нужни месеци на психическа поддръжка и корекции в държанието.

Понякога инстинките ни претрупват желанията ни. Изобретателността ни е онази, която открива решения, даже и на най-заплетените проблеми. Но наближават празници, а това е време, което може да ни сервира и доста приятни изненади, даже и в интимните връзки. Искате хрумвания? Може би, в случай че прочетете това, ще ви хрумнат хрумвания за повече секс в празничните дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР