Безспорно Диляна Попова е всеотдайна майка Манекенката и актриса има един

...
Безспорно Диляна Попова е всеотдайна майка
Манекенката и актриса има един
Коментари Харесай

Браво на Диляна Попова!Ето какво забрани на сина си

Безспорно Диляна Попова е всеотдайна майка

Манекенката и актриса има един наследник от плейбоя на родното кино Асен Блатечки. Малкият Борил към този момент е втори клас, само че за него се грижат безрезервно и двамата родители. Въпреки че не са дружно и имат обособени сътрудници, поделят отговорностите по общия си правоприемник.

За разлика от мнозина моделки и плеймейтки, хубавицата от Гуляанци е потвърдила, че има ум и взор върху значими неща от живота.

Така тя действа и с единственвото си чадо. Диляна Попова постоянно води сина си там, където пътува по работа-в страната и в чужбина. Другото, с което накара феновете да я адмирират  е възпитанието и най-много възбраната, която показа в свое изявление пред Нова телевизия.

„ Да, по този начин взехме решение с татко му, да не му купуваме телефон до момента в който не стане на 10. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, само че не виждам смисъл непрекъснато да стои на телефона.

Затова няма да му купим мобилен телефон сега “, съобщи в ефир Диляна Попова. Това провокира гърмеж от позитивни страсти у феновете. Те адмирираха решението на Деляна Попова.

„ Браво, по този начин се прави! Това е образование. Съвременните майки  и татковци, с цел да се отърват от уговорките да поддържат връзка с децата си им бутат телефони в ръцете и те по-късно се зомбират.

Непрекъснато, даже по 24 часа са на тях и това носи опасности, както за здравето им, по този начин и да не попаднат на хора, които може да им причинят зло “, разясняват в мрежата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Борил мобилен телефон манекенка актриса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР