Безпощаден женски сблъсък ще вдигне адреналина във Фермата“ по bTV.

...
Безпощаден женски сблъсък ще вдигне адреналина във Фермата“ по bTV.
Коментари Харесай

Хвърчи перушина: Женски бой във Фермата разплака гимнастич...

Безпощаден женски конфликт ще вдигне адреналина във „ Фермата “ по bTV. Гимнастичката Валерия и финансистката Елена ще се трансфорат в същински фурии, с цел да защитят мястото си в риалитито. Коя от двете ще победи на Арената и коя ще се прибере вкъщи, ще стане ясно тази събота вечер.

Професионалната спортистка Валерия трябваше да избере съперничка сред четири дами - издръжливата яхтена стюардеса Хепи Ванче, мощната някогашна хандбалистка Камелия, пъргавата финансистка Елена и най-възрастната и минимум готова за борби гинеколожка Мажена.

Съфермерите й от тим „ Стари герои “ я навиваха да дръпне на Арената лекарката, която е сигурна цел, само че Валерия изрично отхвърли.

„ Сърцето ми не даде да избера Мажена. Дай Боже, някой ден може тъкмо тя да изражда моите деца. А и аз, като състезател, в никакъв случай няма да си простя, в случай че избера за съперник човек, който е физически по-слаб от мен. Изборът ми е въпрос на морал “, съобщи тя през сълзи и уточни Елена за своя съперничка.

За разлика от Валерия, съперничката й към този момент познава „ усета “ на борбите. Преди няколко седмици финансистката в профил на Арената рускинята Альона, само че в успеха й имаше огромна доза шанс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР