Безпорно Хю Грант е една от големите звезди в киното

...
Безпорно Хю Грант е една от големите звезди в киното
Коментари Харесай

Хю Грант - добър актьор, но избухлив и сприхав човек

Безпорно Хю Грант е една от огромните звезди в киното през последните няколко десетилетия. Талантът на артиста и даже единствено името му са гаранция за висококачествена и сполучлива кино продукция. Може би точно този факт дава (до някаква степен) право на Грант да има високи искания освен на снимачната площадка, само че и отвън нея.
 Хю Грант, английските таблоиди и похищенията над персоналното пространство на артиста
Посегателствата на таблоидите над Хю Грант

Положението е ужасно

Сприхавия си манталитет британският артист е показал още от първия ден на фотосите на " Dungeons & Dragons: Разбойническа чест " - последният филм, в който той взе участие. Хю споделя, че " бързо е изпуснал нервите си ", а повода за гнева му е била " някаква жена, която просто е стояла директно до мястото, на което се е заснемал филмът ".

" Предположих, че е някакъв нов шеф от студиото, който неразбираемо за какво седеше там ", споделя Грант пред списание Total Film. " Ядосах се, избухнах, а след това се оказва, че тя е просто някаква локална, освен това извънредно блага жена, която съпровожда детето си до снимачната площадка. Почувствах се извънредно засрамен. "
 Снимка 609408

Грант нееднократно е приказвал обществено за изблиците си на яд. Дори пред Vanity Fair признава, че преди време е бил избран като " един от най-лошите посетители " от някогашния водещ на Daily Show Джон Стюарт.

" Просто избухнах зад кулисите на шоуто. Подобни пристъпи ми се случват рядко, един път годишно. Но тогава ставаше дума за в действителност мегаизбухване. Така че, за жалост, би трябвало да се съглася с определението ", споделя артистът.

Кинопремиерите за март

Продължения на известни филми

" Dungeons & Dragons: Разбойническа чест " е въодушевен от едноименната компютърна игра и се чака да излезе публично на огромен екран на 31 март. Преди време Хю Грант показа, че е бил притеглен от кино лентата, тъй като му харесва да бъде от " групата на неприятните и неудачниците ".

" Това ме сграбчи в сюжета, тази дребна група приятели, които, с изключение на всичко останало, са и много глупави. Може би това е някакво британско користолюбие ", прибавя още артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР