Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на

...
Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на
Коментари Харесай

Безплатно лятно кино в Стамболийски

Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на Стамболийски от 02 юни. Прожекцията ще е с начален час 21.30 часа. За откриването специфичен посетител ще бъде Георги Мамалев, а филмът който ще се излъчва е,,Оркестър без име “. Програмата това лято, ще е извънредно разнообразна и ще бъде налична за всички групи. Всяка седмица ще се излъчват разнороден род филми.

В профила си Мараджиев написа, че желанието на някои хора да гледат гратис кино лентата,,Момчето си отива’’, няма да се сбъдне и показа:

,, Изчегъртването продължава! Сериал от БГ Политико-Синема, сниман със специфичното присъединяване на община Стамболийски, кмета Георги Мараджиев и заместник-кмета Теодора Денева.

Но няма да се сбъдне желанието на някои хора да гледат гратис кино лентата,,Момчето си отива’’! Момчето не си отива, а напротив-остава! За този филм не съм платил авторски права! “

Кметът напомни и за песента към кино лентата,,Оркестър без име “ и добави:

,, Страхотната ария – Оставаме! Да! Оставаме! Заради всички тези хора, които ни имат вяра и са подготвени на всичко с цел да гледаме дружно още четири години, по какъв начин фантазиите на цели генерации се сбъдват! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР