Безплатни очни прегледи за деца организират в медицински център Лозенец“.

...
Безплатни очни прегледи за деца организират в медицински център Лозенец“.
Коментари Харесай

Безплатни очни прегледи за деца

Безплатни очни прегледи за деца провеждат в медицински център „ Лозенец “. Това оповестиха от болница „ Лозенец “. Инициативата се провежда преди началото на образователната година и е ориентирана към най-малките възпитаници на възраст 7 - 12 години. На 10 септември прегледите ще бъдат от 9:00 до 16:30 ч., а на 12 септември - от 9:00 до 16:30 ч.   

По време на прегледа ще бъде избрана зрителната заостреност, ще бъде изследвано цветното зрение, стереозрение и други При подозрение за очно положение, което постанова промяна или спомагателни диагностични процедури, ще бъде препоръчан спомагателен час за обзор.

Ако детето има направени предходни проучвания, налага се да бъдат предоставени по време на консултацията. Предварителното записване би трябвало да се направи посредством контактната форма на медицинския център, както и на тел. 02/ 96 07 682, допълниха от болничното заведение.

Болницата дава разнообразни профилактични пакети за прегледи. Медицинските екипи от време на време провеждат безвъзмездни прегледи за деца и възрастни, в това число и отвън София, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР