Безплатни медицински прегледи, здравословни продукти и хранителни добавки предлага откритото

...
Безплатни медицински прегледи, здравословни продукти и хранителни добавки предлага откритото
Коментари Харесай

Здравословни продукти и храни на изложението Мисия здраве в София

Безплатни медицински прегледи, здравословни артикули и хранителни добавки предлага откритото през днешния ден в центъра на столицата ревю " Мисия здраве ". Над 50 са изложителите тази година, вземат участие и доста здравни заведения.


На щандовете пред паметника на Съветската войска до края на седмицата може да се купят и най-новите производства от био козметика и храни, еко артикули за дома и офиса.
Елка Цвяткова: Има доста забавни неща, има доста положителни съвещания...А в този момент видях и че захарта ми е доста добре.
Безплатните прегледи включват проучване за диабет, скрининг за хепатит С, обзор на щитовидна жлеза. Най-много хора събра щанда за премерване на кръвната захар.
Елена Иванова: Преди храна естествените стойности на кръвната захар са от 4 до 6, а след хранене - от 6 до 8.
Хората с ниска захар незабавно можеха да опитат и да се поддържат с разнообразни типове мед от новата годишна продукция.
Елена Христова, производител на мед: Най-много се търси горския мед, защото всички знаят, че в гората всичко е натурално и чисто.Валентина Томова - контрольор в Столична здравна ревизия: Имаме показания от жители, които са непушачи, само че с високи отрицателни индикатори. Причината е, че примерно живеят в региони с отопление с твърдо гориво или пък на мощно натоварени кръстовища.
На ревюто има и доста спортни действия, в които всеки може да се включи, а по-късно да опита обичайни български храни.
 Изложба показва последните швейцарски нововъведения в медицината Изложба показва последните швейцарски нововъведения в медицината
Изложба пред Националния замък на културата в столицата показва последните швейцарски нововъведения в медицинските технологии. С нея стартира Швейцарс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР