Безплатна онлайн пробна матура дава реална и своевременна представа на

...
Безплатна онлайн пробна матура дава реална и своевременна представа на
Коментари Харесай

Безплатна пробна матура онлайн

Безплатна онлайн пробна матура дава действителна и своевременна визия на дванадесетокласниците за знанията им за идния държавен зрелостен изпит по български език и литература. Изпитът е напълно съгласуван с новия модел на МОН и включва взетия досега материал.

Достъпът ще е отворен на 15 и 16 януари, всеки може да попълни формата в комфортно за него време. Желаещите могат да се запишат за присъединяване в уеб страницата м@турата.бг.

Всички възпитаници ще получат противоположна връзка за цялостното си показване - както на тестовата част на изпита, по този начин и на въпросите със свободен отговор.

Репетицията с научения досега материал се провежда от издателство " Клет България ". При пропуски искащите могат да се възползват и от онлайн курс „ М@турата “ от 10 февруари.

Веселин Геренов, преподавател по БЕЛ в столичното 73. СУ „ Владислав Граматик “, и Владимир Игнатов, преподавател по БЕЛ в 9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София, ще организират уроците два пъти седмично. Всички участници в курса ще имат достъп до записи от срещите в действително време, като по този метод елементарно и бързо ще могат да преговорят или наваксат образователното наличие. Всеки може да се запише за курса М@турата, като избере един от двата преференциални разновидността за абонамент.

Онлайн курсът М@турата предлага и голям брой цифрови запаси за упражнение, електронна христоматия, онлайн проби и мисловни карти за затвърждаване на знанията.

Начало на курса ще сложи психологът и терапевт Александра Алгафари. Тя ще даде препоръки за справяне със напрежението по отношение на идния изпит, с цел да могат учениците оптимално да се концентрират.

Обучението ще приключи с още една пробна матура, която ще бъде тествана от специалисти оценители и ще покаже на учениците какво е равнището на знанията им в края на курса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР