Безпътицата и безвремието, в които се намира България, трябва да

...
Безпътицата и безвремието, в които се намира България, трябва да
Коментари Харесай

България трябва да излезе от безпътицата, заяви председателят на НДСВ Станимир Илчев

Безпътицата и безвремието, в които се намира България, би трябвало да бъдат прекъснати, съобщи ръководителят на партия Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев в Русе. “НДСВ се включва в изборите след дълго неявяване от политическия живот на страната, тъй като е отвратително да следим фиаското на няколко държавни управления в съществени посоки на българския живот, сриване на огромни национални цели и буксуването на страната като стопанска система, финансова система и общество. Национална движение „Симеон Втори" с изключение на традиция е бъдеще ”, уточни Илчев.

В Русе да поддържат русенскаталиста с лидер юрист Илиян Илиев дойде и проф. Огнян Герджиков. Той разяснява наболели проблеми като качеството на законодателния орган, който по думите му в последните години “непрекъснато си написа слаби оценки ”. Проф. Герджиков даде за образец Изборниякодекс, който за 8 години е променян 25 пъти. 137 пъти промени в границите на 22 години има и в Кодексаза обществено обезпечаване. “Това е безусловно безхаберие, което ме вади от равновесие. В Национална движение „Симеон Втори" има професионализъм. България има потребност от експерти, а не от дилетанти ”, разяснява юристът.

Водачът на листата на Национална движение „Симеон Втори" в Русе юрист Илиян Илиев показа локалните кандидат-депутати- експерти в разнообразни сфери. “Ние сме диалогични и можещи ”, уточни той.

Днес в Русе се състоя освещаване на новия офис на Национална движение „Симеон Втори" в града. Партийниятклуб се намира на ул. “Борисова ” 91, бл. “Дебелянов ”, вх. В, сутерен.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР