Безобразното паркиране в Пловдив няма край. Гневът на голяма част

...
Безобразното паркиране в Пловдив няма край. Гневът на голяма част
Коментари Харесай

Софийски тарикат се разходи с колата си из пешеходната зона на Капана

Безобразното паркиране в Пловдив няма край. Гневът на огромна част от жителите не води до смяна, а в противен случай! Все по-често се намират такива, за които безредиците и неправилното паркиране към този момент са станали част от всекидневието им, написа TrafficNews.bg.
На следващо безсрамно нарушаване на разпоредбите за придвижване на пътищата в квартала на креативните промишлености " Капана " се натъкна възмутена пловдивчанка.
Водач на кола със софийска регистрация е сниман на улица „ Йоаким Груев” в Капана. Той е съумял да прегази всички обозначаващи пешеходната зона маркировки, като е щракнат по какъв начин минава най-демонстративно с возилото си над знак, указващ пешеходна зона и директно пред заведение.

Постъпката на водача на автомобила не може да бъда оправдана. На една ръка разстояние капанджии си пият кафето на кокетни дървени масички, само че на кого му пука, че с изключение на нарушаването на регламентите за нахлуване и паркиране, обгазяваш и пешеходците в зоната?
Междувременно общината обмисля да постави завършек на паркирането в Капана. Достъпът на коли в квартала на креативните промишлености ще бъде стеснен единствено за товаро-разтоварни действия на заведенията и магазините.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР