Безкрайни са правилата за етикета, официалния протокол и персоналните прищевки

...
Безкрайни са правилата за етикета, официалния протокол и персоналните прищевки
Коментари Харесай

Защо кралското семейство пътува с банки кръв в багажа

Безкрайни са разпоредбите за етикета, формалния протокол и персоналните прищевки на членовете на кралските фамилии. Крал Чарлз да вземем за пример постоянно пътува със специфична чаша и малко алкохол.
 Крал Чарлз, мартини, специфичната му чаша и кой е обичаният му коктейл
Необичайният табиет на крал Чарлз

Когато си крал, всичко е разрешено

Оказва се обаче, че главните членове на английското кралско семейство носят още нещо извънредно по време на пътуванията си - банки кръв. " Трябва да са сигурни, че са подсигурени при всяка случайност. Затова на самолета има банки кръв - да, при положение, че се наложи кръвопреливане ", разкрива някогашният кралски секретар Даяна Дики Арбитър.

Той разяснява, че в никакъв случай не може да си сигурен, че ще се откри тъкмо кръвната група, която ти е нужна, в случай че това се наложи. Затова кралските особи би трябвало да са подсигурени. Арбитър работи за Чарлз от 1988 година до 2000 година, а разкритието му е пред подкаста на списание Hello.
 Снимка 609635

Банките са следващото " необичайно " нещо, което кралските особи носят на път. Кралският кореспондент на Telegraph разкрива, че Елизабет Втора постоянно е пътувала с лекар с обемно куфарче, което е съдържало и мобилен дефибрилатор.
 Снимка 599422

Друг наложителен продукт в багажа на членовете на английското кралско семейство е погребален костюм. Правилото влиза в протокола още през 1952 година, когато Елизабет се прибира в Англия поради гибелта на татко си и би трябвало да слезе в черно от самолета. Тя изчаква на борда, до момента в който доближените й донесат траурна рокля - епизод, който видяхме в сериала The Crown.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР