Безконфликтното преминаване през натоварени и възлови кръстовища е най-добрата практика,

...
Безконфликтното преминаване през натоварени и възлови кръстовища е най-добрата практика,
Коментари Харесай

Богдан Милчев от ИПБ към протестиращите срещу пробива: Нека ...

Безконфликтното прекосяване през натоварени и основни кръстовища е най-хубавата процедура, одобрена по целия свят

Това, което виждаме през днешния ден, го видяхме и преди няколко дни в София и аз почтено мога да кажа, че в Пловдив се открива предизборната акция за кмет на града една година по-рано. Цяла година ще има политическо опълчване, само че то в никакъв случай не е в полза на жителите и най-много на потребителите на транспортната система в един град. 

Следващото значимо нещо, което желая да кажа, е, че Институтът е неправителствена организация, която постоянно ще продължи да бъде коректив на всяка изпълнителна власт - без значение коя е тя. Поканата от страна на Община Пловдив беше изненадваща за мен, тъй като всеки, който следи активността на Института, знае, че ние няма да се посвеним да бъдем сериозни, в случай че има проблеми по време на построяването и най-много, в случай че има проблеми с сигурността на придвижването по време и на построяването на оборудването, както и след стартирането му в употреба.

Допускането на извънсистемния надзор от страна на локалната власт е една от формулите за по-добра бистрота на всеки един пътен план. Ако локалната община има куража да продължи не да си партнира с нас, а да ни остави да реализираме надзор и контрол върху всичко, което се прави, и имаме достъп до строителните площадки, то Институтът ще бъде посредник на политическото опълчване.

Що се касае за съответния план, ще заявя изрично, че наклонността в целия свят и практиката демонстрират, че безконфликтното прекосяване през натоварени и основни кръстовища е най-хубавата процедура. Мобилността би трябвало да се трансформира във функционалност на сигурността.

Що се касае до мощното предпочитание на някои локални поданици да се изявяват като специалисти, ще ги съветвам да не го вършат. Преди малко разговарях с един от недоволните и той споделя, че не е специалист, само че пък приказвал като водач с  40-годишен опит. Моят апел е да обичаме града си повече, в сравнение с обичаме политическите ни партии. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР