Безкасовите офиси пестят време и такси на клиентите на банките(снимка:

...
Безкасовите офиси пестят време и такси на клиентите на банките(снимка:
Коментари Харесай

Банка отвори безкасови офиси в София и Пловдив


Безкасовите офиси пестят време и такси на клиентите на банките
(снимка: Райфайзенбанк)

Райфайзенбанк отвори първите си безкасови офиси в България. Специализираните центрове за съвещания и банково обслужване към този момент работят за клиенти в София и Пловдив, а при започване на февруари ще проработи първият сходен офис и в Пазарджик.

В безкасовите офиси клиентите могат да употребяват всички банкови услуги, като фокусът е върху консултациите и електронните банкови интервенции. Внасянето и тегленето на пари в брой става с последно потомство АТМ-и, като по този начин се понижава опцията за формиране на опашки, а също така клиентите пестят и средства от такси за интервенции на каса.
още по тематиката
„ Чрез новите профилирани офиси желаеме в допълнение да насърчим още хора да се възползват от преимуществата на цифровото банкиране като експедитивност, улеснение и сигурност ”, разяснява Ани Ангелова, изпълнителен шеф „ Банкиране на дребно ”.

В новите офиси клиентите ще получават подпомагане и консултация за сметки и пакети, кредитиране, застрахователни полици, разкриване и работа с онлайн и мобилно банкиране, както и при всички типове безкасови преводи в лв. и задгранична валута, прецизираха от банката.

Откриването на безкасови офиси от Райфайзенбанк следва международната наклонност за увеличение каузи на електронните банкови интервенции и стимулиране на дигитализацията в ежедневните действия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР