Бездомно куче нахапа до смърт домашен любимец в Димитровград и

...
Бездомно куче нахапа до смърт домашен любимец в Димитровград и
Коментари Харесай

Бездомно куче нахапа до смърт домашен любимец в Димитровград

Бездомно куче нахапа до гибел домакински любим в Димитровград и повали стопанката му. Инцидентът става в центъра на града на метри от постройката на полицията.

Възрастна жена в неделя сутринта излиза на разходка дружно с домашния си любим, когато среща непознато куче. Бездомното животно атакува домашния ѝ любим, а тя се пробва го избави като го подвига. Бездомното куче скача против дамата и я поваля на земята.

На помощ се притичват очевидци, само че за жалост домашният любим умира. 

„ Първо чухме лаенето на кучето, показахме се на терасата и видяхме по какъв начин се пробват да махнат огромното куче. За първи път виждаме това куче, то беше огромно “, описа пред БТВ Марина Иванова очевидец на случая. 

„ Установихме кучето още през вчерашния ден. То е хванато и е прибрано в приюта, сега е в изолатора. Ще изчакаме няколко дни да забележим дали ще бъде потърсено от собственик, а по-късно ще бъде обезпаразитено, кастрирано, ще му се постави микрочип. Кучето не е нападателно към хора “, сподели шефът на Общински подслон за безстопанствени кучета - Димитровград Тончо Милев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР