Бездомникът Стефан Рашков, който преди повече от година причини лека

...
Бездомникът Стефан Рашков, който преди повече от година причини лека
Коментари Харесай

Този свали на земята полицай пред Кауфланд! Днес чу присъдата си

Бездомникът Стефан Рашков, който преди повече от година аргументи лека телесна щета на служител на реда в Пловдив, най-сетне чу през днешния ден присъдата си, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 33-годишният мъж бе доведен с белезници в правосъдната зала, защото преди този момент провали две съвещания поради неявяването си.

Срещу Рашков бе повдигнато обвиняване за това, че бутнал на земята служител на реда, който му изискал персоналната карта за инспекция. Инцидентът станал на 10 декември 2020 година пред магазин " Кауфланд “ на " Цариградско шосе ". Така подсъдимият предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в оток на лявата лакътна става и охлузвания на дясната колянна става, лявата колянна става и лявата подбедрица, които довели до болежка и страдалчество на Иван Шишилов - шпионин в бранш " Криминална полиция “ при ОДМВР - Пловдив.

" Признавам се за отговорен. Не желая пробация, тъй като ще ме викат два пъти седмично, а аз считам да отпътувам за Мюнхен при жена си и 4-те си деца. Сега нямам непрекъснат адрес и пребивавам на един градеж. Запознах се с неприятни хора и започнах да треса. Сега към този момент се почистих и давам обещание в никакъв случай повече да не протягам ръка към опиатите ", съобщи Стефан Рашков пред съдията.

Той подписа съглашение с прокуратурата и бе наказан на 4 месеца условно, с 3-годишен изпитателен период. Ако през този интервал извърши друго закононарушение, присъдата му става ефикасна, като от нея ще се приспаднат 20 дни, през които Рашков е бил арестуван в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР