Бездомник намери в контейнер за боклук във Велико Търново голяма

...
Бездомник намери в контейнер за боклук във Велико Търново голяма
Коментари Харесай

Бездомник намери голяма сума пари и я предаде на полицията


Бездомник откри в резервоар за отпадък във Велико Търново огромна сума пари и я съобщи на полицията. Вече две седмици обаче никой не я търси.  

 

Петцифрена сума в левове и евро предаде бездомник в Районното ръководство на полицията във Велико Търново. Крупната сума пари е била открита в региона на Летния спектакъл във Велико Търново в резервоар за смет. Всички чиновници останаха много сюрпризирани, защото индивидът не разполага със средства. Човекът чистосърдечно описа, че докато е ровил в една от кофите е намерил сумата, но вместо да си послужи с тези средства, той ги  върнал без користни подбуди “, показва гл. инсп. Веселин Райков, шеф на РУ- Велико Търново.Вече две седмици никой не е потърсил парите, локалните хора правят разнообразни догатки.„ Може би най-простият вид е, че индивидът, който ги е оставил, целеустремено е желал да се отърве от тях. Ако разсъждаваме логичен, то този човек счита, че тези пари са рискови, до момента в който са в негово владеене “, допуска Благовест Енчев. 

 
- Възможно ли е някой да оставя подкуп?   - Може, въпреки всичко сме на кръговото, което не коства малко пари. Не е ясно, въпреки всичко някой можело да би трябвало да си ги потърси. Няколко компании гравитират към въпросния обект, би трябвало да се обърнете към тях. 
Симеон Николов, търговец

„ Отново влизаме в интрига - че в случай че хората са оставили тази сума пари, те никак няма да са удовлетворени, в случай че не я намерят там, тъй като този резервоар може да е някаква точка за прикритие “, счита Благовест Енчев. Хората, които са изхвърлили тези пари, може би не знаят още, че са ги изхвърлили. Частен дом, това е жилищен квартал, има много възрастни хора които живеят в този регион “, споделя гл. инсп. Веселин Райков.От полицията ще наградят мъжа, намерил и предал парите. В случай, че не се появи притежател на сумата, тя остава  в регионалната дирекция.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР