Бездомен мъж е бил намерен мъртъв в подлеза в квартал

...
Бездомен мъж е бил намерен мъртъв в подлеза в квартал
Коментари Харесай

Аларма За Много Българи! Изсипа Се Незапомнен Порой! Улиците Станаха Реки!

Бездомен мъж е бил открит мъртъв в подлеза в квартал " Ункапани ", като явно се е удавил при наводнението. Полицията е отделила региона.

Светкавично образувалите се наводнения за малко са спрели работата на фериботите, свързващи азиатската и европейската част на града, до момента в който управляващите предизвестиха жителите да бъдат деликатни в тежките метеорологични условия.

Наводненията, траяли към два часа, също по този начин засегнаха " Капалъ чарши ", един от най-старите покрити пазари в света, като притежателите на магазини започнаха изпомпване на придошлата вода.

Частната телевизия NTV заяви за доста коли, заседнали в трафика и избавени от екипи на пожарната. В един от кварталите паркирана кола е паднала в яма, която мощният дъжд е отворил на пътя.

Днес в Турция се отбелязва годишнината от земетресението с магнитуд 7,4 по скалата на Рихтер, което удари Измит, който се намира на към 100 км източно от Истанбул, при което починаха минимум 17 400 души, в това число 1000 в границите на икономическата столица на страната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР