Бездействието и затворените клубовете доведоха фолкпевиците до отчаяние. Тези дни

...
Бездействието и затворените клубовете доведоха фолкпевиците до отчаяние. Тези дни
Коментари Харесай

Вижте Анелия без грим

Бездействието и затворените клубовете доведоха фолкпевиците до обезсърчение. Тези дни Анелия реши да се покаже в обществените мрежи без никакъв грим, като се пусна живо в Instagram, с цел да си поговори с феновете си.

Не сме привикнали да виждаме пайнерката по този метод и първоначално беше необичайно, все едно е различен човек. Нейни фенове не спираха да ѝ задават въпроси дали всичко е наред и да не би да е болна, че е толкоз бледа.

Истината е, че известните звезди, най-много артистите от лекия род, изкривиха визията за естествено красиво. Те залагат на мощен грим и обработка на фотосите посредством фотошом и заблуждават почитателите си, че са без никакви недостатъци. Тази опаковка е единствено в обществените мрежи. На живо и те са като всички останали.

Снимка: Instagram  Вижте Анелия без грим (СНИМКА)
Анелия е красива жена. Но когато е без грим по нищо не припомня за звездата от екрана, на чийто клипове се радваме всички. Изглежда е осъзнала, че няма смисъл от тази суетност и по тази причина се появи без макиаж.

Aнeлия ниĸaĸ нe ce пpитecнявa oт ĸpитиĸa и нeгaтивни ĸoмeнтapи, cпoдeли тя в интepвю нacĸopo. Πaйнepĸaтa изтъĸнa, чe ĸoгaтo чoвeĸ e c aĸълa cи, знae, чe нe мoжe дa бъдe xapecвaн oт вcичĸи. „ B тoзи бизнec eднo oт вoдeщитe нeщa дa въpвиш нaпpeд e eгoтo, нo eднo oт нaй-вaжнитe нeщa, зa дa ocтaнeш и дa ce cъxpaниш ĸaтo чoвeĸ, e в дaдeн пepиoд дa cи xвъpлиш eгoтo и дa знaeш, чe тoвa cи cи ти, чe дyшaтa ти e тaзи и xopaтa тe oбичaт тaĸъв, ĸaĸъвтo cи”, cпoдeли пeвицaтa cвoятa peцeптa зa ycпex в шoyбизнeca.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР