Без задържани за купуване на гласове протича засега специализираната полицейска

...
Без задържани за купуване на гласове протича засега специализираната полицейска
Коментари Харесай

Без задържани засега в спецакцията на полицията в Пловдив

Без арестувани за пазаруване на гласове протича към този момент профилираната полицейска акция в Пловдив, която стартира тази заран. Тя е в три посоки – престъпно, икономическо и охранително, заяви пред публицисти началникът на Трето районно ръководство основен контрольор Венелин Костов.

В акцията вземат участие чиновници на Трето и Шесто районни полицейски ръководства в Пловдив, на територията на които има огромна централизация на ромско население. В инспекциите вземат участие и представители на Национална агенция за приходите, както и на Българската организация по сигурност на храните.

За първите два часа от спецакцията няма формирани преписки или досъдебни производства за пазаруване на гласове, няма данни и за постъпили сигнали в тази тенденция. Извършват се и инспекции в търговски обекти за продажба на вересия, както и за корпоративен избор.

До момента са тествани 123 моторни транспортни средства. Образувана е една кореспонденция за продажба на цигари без бандерол. Съставени са 43 фиша и 24 акта, свързани със Закона за придвижване по пътищата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР