Без възстановяване на икономическите ни отношения с Русия и дългосрочни

...
Без възстановяване на икономическите ни отношения с Русия и дългосрочни
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Без възстановяване на икономическите ни отношения с Русия няма да бъде решена кризата с газа

Без възобновяване на икономическите ни връзки с Русия и дълготрайни контракти няма да бъде решена рецесията с газа. Имаме дълготраен контракт с " Газпром ", можехме да имаме сигурност на доставките, в случай че не си във вражеския лист. Можем да чакаме, че РФ ще спре да доставя аварийни елементи за АЕЦ. Това сподели за предаването " Твоят ден " на Нова телевизия Цончо Ганев от " Възраждане ".

" Умишлено сме поставени на четвърто място, борим се за доверието на българския народ и имаме вяра, че ще сме първа политическа мощ. Социолозите постоянно ни дават постоянно два пъти по-малко гласове. Цифрите са други. Разговори за коалиция няма да водим с никой. Всички партии са заявили евроатлантически насочени, само че ние споделяме, че България би трябвало да предоговори изискванията на участието си в Европейски Съюз ", добави още Цончо Ганев.

" Много от структурите на " Атака " са част от " Възраждане ". Нямаме нищо общо с Движение за права и свободи, а Сидеров ги поддържа, с цел да ръководят България ", акцентира Ганев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР