Без типичното безгрижно детство е останал малкият син на Тони

...
Без типичното безгрижно детство е останал малкият син на Тони
Коментари Харесай

Откровения от семейство Стораро - slava.bg

Без типичното нехайно детство е останал дребният наследник на Тони Стораро - Емрах.
Братът на Фики не играе на топка и не тича по през целия ден с приятелите си. Вместо това Емрах е висял по кръчмите, където звездният му баща имал изяви всяка вечер. "Израснал съм по ноюните заведения ", връща лентата Емрах.

Виждал съм неща, които не е било редно да зърват очите ми. С една дума, не съм изживял детството си. Но несъмнено е било за добре ", споделя още той. Въпреки това той не съжалява. Именно в нощните заведения се заражда любовта му към музиката. Години по-късно Емрах към този момент е звезда и кумир на редица млади почитатели на чалгата.

"Имам доста последователки ", прям е дребният Стораро. "Пишат ми непрекъснато. По участия виждам по какъв начин ме гледат. Виждал съм доста симпатични девойки по участията ми, само че още не съм се влюбвал във фенка ", прибавя Емрах.

Въпреки, че е едвам на 17, у изпълнителя има оскърбление от любовта. Сърцето му е съвсем разрушено след връзка. Той не изяснява коя кокона го е предиздвикала да се усеща зле, като до момента той има единствено две връзки, които са разгласени, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР