Без никакво съмнение анонсът на тази седмица в гейм пространството

...
Без никакво съмнение анонсът на тази седмица в гейм пространството
Коментари Харесай

Portal е обяснение в любов към феновете на Battlefield

Без никакво подозрение анонсът на тази седмица в гейм пространството се споделя. Игра в играта, голям сценариен редактор или както желаете да го наречете, специфичният режим за Battlefield 2042 е нещо, което изненадва прелестно. Още повече, че това ще е разрастващ във времето план, който ще продължи да изненадва. За да научи повече за Battlefield Portal, преди дни Шериф Саид от VG24/7 със старши шефа на Ripple Effect Джъстин Уийб, който още първоначално разкрива какво стои зад концепцията на Portal.

„Първото нещо, което искахме да реализираме, когато го подготвяхме е да създадем едно любовно писмо до почитателите. Винаги, когато излиза нов Battlefield, постоянно чуваш разнообразни хора да споделят: „О, уповавам се да е като Battlefield 3“ или „Дано да е като Bad Company 2“. И нашият отговор ни се желае да е „Да, да!“ Нека създадем всичко това. Нека ви дадем [BF]1942, Bad Company 2, Battlefield 3″, споделя Уийб.

Ripple Effect, които са съществени разработчици на Battlefield Portal, построиха известност в промишлеността поради всичко това, което те направиха с BF4. А в този момент те са подготвени за идната стъпка в развиването си с упорит план като този.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР