Без магистрала „Хемус“ Варна ще остане далече, коментира лидерът на

...
Без магистрала „Хемус“ Варна ще остане далече, коментира лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кмете, искам да видиш депутатите – те ще дойдат с теб в ареста

Без автомагистрала „ Хемус “ Варна ще остане надалеч, разяснява водачът на ГЕРБ

"Кмете, желая да видиш депутатите - те ще дойдат с теб в ареста ", съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРББойко Борисов. Той и други видни "гербери " посетиха морската столица в събота. Изказването на Борисов пристигна в края на речта му пред актива, когато се обърна към кмета и районен водач на партията Иван Портних, съобщи " ".

Контекстът беше, че актуалната власт е свирепо брутална, репресира ГЕРБ, а Портних може да е спокоен въпреки всичко, защото партията ще го отбрани. В началото на словото си пък Борисов благодари на варненците, които пропътуваха дистанцията до София, с цел да го защитят него при ареста му преди 2 седмици. В групата бе и Портних.

Казвайки това през днешния ден, евентуално Борисов е имал поради непотвърдените досега информации в някои медии, че профилираната прокуратура ще връчи на 11 април обвинителен акт на Портних поради фекалния разлив във Варненското езеро през 2019 година А в това време ще желае и отстраняването му от поста.

Иначе в 30-минутната си тирада Борисов громеше напоително както ръководещите, по този начин и медиите. Обвини ги, че не са свободни, аргументирайки се с образци по какъв начин премълчавали неуместните за държавното управление обстоятелства. Борисов спести какво бе медийното държание, до момента в който управляваше той.

яма тематика, по която да се регистрира триумф за първите 100 дни ръководство на държавното управление. Това съобщи във Варна водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

"Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 милиарда $ се замазаха и завършиха ", акцентира Борисов.

„ Подлъгаха хората с машините, с чекмеджетата. Никога не съм имал злато. Евро съм пипал, тъй като имах най-успешната охранителна компания “, изясни някогашният министър председател.

Борисов определели като нечиста сделка и неистина изказванието, че в случай че България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „ Когато става въпрос за въоръжение за нашата другарска страна Украйна, би трябвало да сме непоколебими, единствено това стопира войната ", съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Мъчно ми е за Варна, че се пропусна една година в развиването й. Варна без автомагистрала „ Хемус “ е надалеч и ще остане надалеч “, разяснява Борисов. По думите му, за последната една година ръководещите „ една лъжица асфалт не са изсипали “.

"Виждам партията жива и яка, и подготвена да се опълчи на чудовищния обир ", означи Бойко Борисов.

Във Варна той се срещна с деятели на партията. На срещата в Двореца на културата и спорта участва съвсем цялата парламентарна група на ГЕРБ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР