Без Кристиано Роналдо шампионът Реал Мадрид загуби с 0:1 като

...
Без Кристиано Роналдо шампионът Реал Мадрид загуби с 0:1 като
Коментари Харесай

"Еспаньол" разби "Реал" с гол в края

Без Кристиано Роналдо първенецът " Реал " Мадрид загуби с 0:1 като посетител против " Еспаньол " в дуел от 26-ия кръг на испанския шампионат. Столичани играха в пробен състав и позволиха първо проваляне от каталунците през последните 11 години.

В шестата минута вратарят Диего Лопес избави удар с глава от близко на Гарет Бейл. Осем минути по-късно и Рафаел Варан беше покрай попадение във вратата на домакините.

" Еспаньол " отвърна в 26-ата минута, когато Жерард Морено остана самичък против вратаря Кейлор Навас след неточност в отбрана на гостите, само че шутът му излезе в навън.

Четири минути след почивката удар с глава на Оскар Дуарте срещна напречната греда.

В последния четвърт час от дуела домакините натиснаха своя противник, само че пропуснаха няколко положителни голови положения, а включването на Карим Бензема от аварийна пейка не оказа помощ на европейския клубен първенец. В третата минута на добавеното време Джерард Морено се разписа във вратата на " Реал " Мадрид след удар от придвижване и асистенция на Серхио Гарсия.

След това проваляне " Реал " Мадрид е на трето място в класирането с актив от 51 точки, до момента в който " Еспаньол " се изкачи на 13-та позиция с 31 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР