Без изненади в неделната вечер на Мондиала. Англия удари Сенегал

...
Без изненади в неделната вечер на Мондиала. Англия удари Сенегал
Коментари Харесай

Нова радост на Острова! Задава се огромен четвъртфинал

Без изненади в неделната вечер на Мондиала. Англия удари Сенегал с класическото 3:0 и отива на голям като заряд четвъртфинал - против Франция!

След двойката Нидерландия - Аржентина, чакат ни огромни страсти с още един типичен четвъртфинален конфликт! И в този момент сигурно международните първенци ще имат съществено тестване - против тим, на който в действителност му е време а да завоюва още веднъж нещо огромно.
-->
Англия поведе тъкмо сега, в който сенегалците бяха по-добрият тим на терена.

Великолепна композиция Белингам - Хендерсън докара до първия гол в мача! Вкаран точно от капитана на Ливърпул.

В края на полувремето - втори удар! Първи гол на Хари Кейн на мондиала и 2:0 за Англия! В последна сметка класата на англичаните за момента си сподели тежката дума.

В 56-та минута - 3:0! БУКАЙО САКА! Именно това успокоение в редиците на Англия докара и до разумния трети гол на тяхната сметка. Белингам още веднъж беше " гара разпределителна " за британските офанзиви, а този път халфът на Борусия (Дортмунд) подаде вляво за Фил Фодън.

Нападателят на Ман Сити насочи пас сред краката на Кулибали, а Букайо Сака започва в точното време, с цел да засече малко пред Менди за класиката.

От този миг до края мачът се доиграваше. Тимът на Гарет Саутгейт сподели още веднъж сериозна зрялост и продължава да дава огромни очаквания на Острова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР