Беше приятно, че победихме много силен съперник в лицето на

...
Беше приятно, че победихме много силен съперник в лицето на
Коментари Харесай

Георги Русев: Винаги може да се мечтае за нещо голямо

" Беше прелестно, че победихме доста мощен противник в лицето на Левски. Никога не сме се съмнявали в този триумф, имаме доста добър тим ", призна пред " Диема Спорт ".
 Десетима от ЦСКА 1948 шокираха Левски пред Стойчо и Бербатов Десетима от ЦСКА 1948 шокираха Левски пред Стойчо и Бербатов
Той е младеж точно на Левски и разкри по какъв начин се е стигнало до разминаването на пътищата сред него и клуба.
" Получих позвъняване от Румен Чандъров, който искаше да направи добър тим. Аз и няколко момчета преминахме в неговия тим. Не скърбя, че не останах на " Герена ". Всеки един футболист би желал да играе в Левски, само че това към този момент е в предишното ", продължи офанзивният състезател на ЦСКА 1948.

" Любо Пенев е доста придирчив. Предупреди ни след мача с Левски да не изпаднем в еуфория. Три точки дават против Левски, три точки дават и против Пирин. Всеки мач е значим. Имаше много страсти след срещата, само че нямаше доста време за шампионати.
27  ЦСКА 1948 - Левски 1:0
Очакванията са ми да покажем добра игра против Пирин и да спечелим трите точки. Хубаво е в един тим да има конкуренция, с цел да може всеки състезател да демонстрира максимума от себе си. Играем мач за мач.

От управлението не е поставяна съответна цел, само че Любослав Пенев постоянно има високи условия. Той ни учи на дисциплинираност, а ние се стремим да изпълняваме това и да се поддържаме.
27  ЦСКА 1948 - Левски 1:0
Старая се от всеки треньор да абсорбирам по нещо и мисля, че се получават нещата. Винаги може да се мечтае за нещо огромно. Надявам се да получа повиквателна за националния тим, само че това не зависи единствено от мен ", приключи Георги Русев.

Снимки: Борислав Цветанов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР