Берое стартира кампания Аз обичам Берое“, чрез която иска да

...
Берое стартира кампания Аз обичам Берое“, чрез която иска да
Коментари Харесай

Берое стартира кампания „Аз обичам Берое“

Берое започва акция „ Аз обичам Берое “, посредством която желае да доближи до всеки собствен почитател. Тя ще включва разнообразни начинания и изненади за последователите, които ще бъдат обявявани навреме. В продажба са пуснати специфични билети за акцията, които са на цена 2 лева
Ето какво написаха заралии:

„ Днес клубът започва своята нова акция „ Аз обичам Берое “, посредством която желаеме да достигнем до всеки един наш почитател! Тя ще включва разнообразни начинания и изненади за последователите, които ще бъдат обявявани навреме. Разчитаме, че в нея ще се включат всички със „ зелени “ сърца, както и тези, които желаят да ни поддържат!

В продажба са пуснати специфични билети за акцията „ Аз обичам Берое “, които са на цена от 2 лева Може да закупите своя ваучър и бъдете съпричастни ТУК (https://www.eventim.bg/bg/bileti/az-obicham-beroe-stara-zagora-stadion-beroe-stadium-beroe-604467/event.html?ca=29)

Билети се продават на всички каси на Eventim в страната, в това число и в Официалния почитател магазин на „ Берое “!

Може да публикувате своите закупени билети като коментар в формалната ни страница във Фейсбук, да ни изпращате ваше видеопослание с думите „ Аз обичам “Берое “ или да изразите своята обич към „ зелените “ по обичан за вас метод! Отбелязвайте своите изявления с #АзОбичамБерое

Съветваме всички, които закупят един или повече билети да ги пазят, с цел да имат опция да вземат участие в другите елементи на акцията, която ще продължи до края на сезона!

Нека покажем своята обич! Нека бъдем дружно!

Защото ние не сме просто единайсет – ние сме ХИЛЯДИ!

Защото ние не сме просто тим – НИЕ съдебномедицинска експертиза „ БЕРОЕ “! “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР