Берое се е насочил към десен бек. Става въпрос за

...
Берое се е насочил към десен бек. Става въпрос за
Коментари Харесай

Берое се подсилва с краен бранител

Берое се е насочил към десен бек. Става въпрос за млад български състезател, само че към този момент името му се пази в загадка, написа " Тема спорт ".

Старши треньорът Николай Киров е определил привличането на десен краен защитник като предпочитана цел. Реално " заралии " нямат подобен футболист сега. През есента бяха употребявани трима на въпросната позиция, като двама от тях към този момент не са в отбора, а за третия това не бе титулярният пост. Както е известно, Берое върна Димитър Стоянов на Славия, откъдето бе чартърен. Белия се раздели и с Николай Николаев, който към този момент подписа с Хебър. Спас Георгиев пък не е бранител и запълваше дупката отдясно.
 Берое разгласи привличането на Тонислав Йорданов Берое разгласи привличането на Тонислав Йорданов
В офанзива към този момент нещата наподобяват по-добре с привличането на Тонислав Йорданов за заместител на Абубакар Тунгара, който зае неговото място в Арда. Йорданов ще стартира подготовка с Берое на 4 януари, когато е първото занятие за годината. За тогава се чакат най-малко още 3 нови имена. В тима се завръща Андрей Йорданов, който през есента бе в дубъла на Ботев Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР