Берое надигра категорично и победи с 2:0 Славия като домакин

...
Берое надигра категорично и победи с 2:0 Славия като домакин
Коментари Харесай

Берое тотално надигра Славия

Берое надигра изрично и победи с 2:0 Славия като хазаин в мач от 17-ия кръг на Първа лига.

Берое беше по-добрият тим през първите 30 минути на мача, само че Антонис Стергиакис избави два рискови удара, а Мартин Райнов стреля на сантиметри от гредата и Славия се размина с гол в личната си врата.

Столичаните пък дадоха отговор в 33-та минута с рискова офанзива, при която Омар Абуд се озова на добра позиция в наказателното поле, само че стреля доста едва и във вратаря на старозагорците Душан Перниш.

Берое удари първата си от общо три греди в добавеното време на първата част, когато Антон Карачанаков разтресе напречния дирек с доста мощен шут.

Домакините повториха упражнението с удар на Мартин Райнов в 63-та минута, само че единствено две по-късно капитанът на старозагорците се разписа за 1:0.

Педро Еуженио този път уцели горната греда, топката попадна в Мартин Камбуров и Антонис Стергиакис избави неговия удар, само че по-късно халфът на националния отбор Райнов вкара на празна врата. Славия пропусна две положителни положения преди гола на Берое.

Перниш избави рисков удар на Иван Минчев, а Матеус Леони спря контраофанзива на "белите ", при която те имаха числено преимущество пред наказателното поле и топка в краката на бързия бек Омар Абуд.

Берое реши мача в своя изгода в 86-та минута, когато Карлос Охене приключи бърза офанзива с гол. Камбуров получи пас от Райнов на дъгата, след което се завъртя и подаде на спринтиращия отляво Педро Еуженио, който подаде на Охене и той се разписа за крайното 2:0.

Славия приключи мача удар на Галин Иванов в гредата в добавеното време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР