Берлин. Федерална провинция Бранденбург и столицата Берлин вече са плакетирани“

...
Берлин. Федерална провинция Бранденбург и столицата Берлин вече са плакетирани“
Коментари Харесай

WAZ: Ангела Меркел започва предизборна кампания под мотото „За Германия, в която живеем добре и с удоволствие“

Берлин. Федерална провинция Бранденбург и столицата Берлин към този момент са „ плакетирани “ – останалата част от републиката следва да бъде „ облепена “ през идващите седмици с общо 22 хиляди плакати, приканващи жителите да поддържат водача на ХДС Ангела Меркел, разяснява вестник Die Westdeutsche Allgemeine Zeitung.
Посланието, което свързва всички плакати и листовки, " За Германия, в която живеем добре и на драго сърце “. Мотото не е изключително автентично – преди две години държавното управление на Меркел провежда серия събития със слоган „ Добър живот в Германия – това е значимото за нас “. Така че още тогава качеството на живот попадна във фокуса на християндемократите, въпреки тематиката да е по-скоро да е възприемана като непокътната за социалдемократите.
В събота, 12 август, канцлерът на Федерална Република Германия Ангела Меркел стартира предизборна обиколка на страната от града, който се счита за твърдина на Германската социалдемократическа партия (ГСДП) – Дортмунд. В оставащите шест седмици до изборите за федерален парламент немският канцлер ще взе участие в 50 планувани събития, всичките част от плануваната й обиколка на Германия.
Бюджетът на акцията на ХДС е 20 млн. евро.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР