Bentley разкри първата информация за най-екстремната серийна кола в цялата си история,

...
Bentley разкри първата информация за
най-екстремната серийна кола в цялата си
история,
Коментари Харесай

Новият Continental GT Speed: Най-екстремното Bentley на всички времена

Bentley разкри първата информация за най-екстремната серийна кола в цялата си история, а точно новото потомство на емблемата Continental GT Speed.

От марката дефинират Continental GT Speed, като най-способната, спортно насочена кола на Bentley, която обаче в това време не прави компромис във връзка с комфорта и лукса.

Преди да придобие новия си статут, Continental GT Speed е минало през сериозна програма за усъвършенстване въз основата, в която са били включени цялостна преработката на концепцията на окачването, подобряване на системата за ръководство на четирите колела, въвеждането в оборудването на изцяло нови карбон-керамични спирачи дискове и не на последно място ревизиране на мотора.

С увеличена до 650 конски сили максимална мощност и до 900 Нм оптимален въртящ момент, 6-литровият, W-образен, 12-цилиндров задвижващ елемент на Continental GT Speed е в състояние да форсира солидната луксозна спортна кола от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди и до оптималната скорост на придвижване от 335 км/ч.

Continental GT Speed се отличана също по този начин с тематично изпълнени екстериор и интериор, със специфични 22-цолови джанти, избор сред 15 цвята Alcantara тапицерия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР